Om

Om denne side


Jeg hedder Bjørn og er født i 1961. Lige siden jeg tog alene afsted på den første interrailtur i 1981, har lysten til at se hvad der gemmer sig bag det næste sving, og til at få en på opleveren, været intakt.

Det startede med fire interrailture rundt i Sydeuropa, sideløbende med en del mindre ture på motorcykel i Danmark, Sverige og Tyskland. Siden tog jeg på længere motorcykelture, hvoraf den længeste var på fire og en halv måned, og gik gennem de fleste lande i Europa. Denne tur var jeg på i 1990.

Herefter blev det kun til kortere ture og i 1994 solgte jeg min motorcykel. Jeg klarede mig i nogle år med småture på lånte motorcykler, indtil jeg i 2007 købte min BMW R100T tilbage. I 2009 supplerede jeg med en BMW R100RT, som nu er min foretrukne model til længere ture.

Først i år 2010, er udlandsturene blevet genoptaget, med en tur i det sydvestlige Norge. Her kørte jeg sammen med fem andre boxerejere, og deres skønne maskiner, turen fra Bergen til Kristiansand, en tur med mange omveje og skønne sving på de bjergrige veje. Sidenhen har der været touring på programmet mange gange, bla. i Tyskland, Sverige og Norge og naturligvis i Danmark.