Aktuelt Film i støbeskeen

Aktuelt - film i støbeskeen

Her kan du læse om mine planlagte filmprojekter:"International Airhead Trip 2018" et titlen på den seneste  film. I starten af juni kørte en gruppe Airheads på tur i Norge. Det skete for første gang med deltagere fra England. Filmen er i Full HD. Senere i løbet af vinteren 2018/19 kommer endnu en film fra samme tur. Denne film bliver produceret i 4K opløsning også kaldet UHD.


"Balkan flashback" forventes klar i løbet af vinteren 2018/19. Denne film produceres ud fra billedmaterialet fra motorcykelturen fire uger på kryds og tvære af det gamle Jugoslavien i 1990, samt nye aktuelle filmoptagelser fra Slovenien, Kroatien, Bosnien & Herzegovina, Montenegro og måske Serbien og Makedonien, som efter planen kommer i kassen i juli 2018.


"Danish Airheads on the TET" bliver optaget på den planlagte tur i maj og juni 2019.


I 2018/19 vil jeg lave optagelserne til filmen "Driving around - Albania"  en eller flere film der bliver lagt på søsterkanalen til boxertourings YouTube kanal, min blandede film kanal BHKfilm på YouTube. Denne er produceret ud fra materiale fra to ture rundt i  Albanien i bil i 2018/19.